Toimintaa

Vuoden kasvatuskumppani- kysely

Kysely avoinna 9.5. asti. Linkki kyselyyn löytyy Wilmasta.

Kevään kokousajat:

torstai 20.5. klo 17

Erkkavanhempien tapaamiset :

Huhtikuun EEE= Extempore Erkkavanhempien Etätapaaminen ti 27.4. klo 17.30, pyydä linkki hannaliisa.tiri@gmail.com

Tulevien ekaluokkalaisten vanhemmat:

Mukava, että löysit sivullemme! Suosittelemme tutustumaan jo kevään aikana yhdistyksemme toimintaan tällä sivustolla sekä ottamaan seurantaan vanhempainyhdistyksen Facebook-sivun . Voit myös halutessasi liittyä jo nyt jäseneksi (kirjoita viestiin "eskarilainen"). Hallitus hyväksyy uusien ekaluokkalaisten huoltajat jäseniksi hakemusten perusteella syksyn ensimmäisessä kokouksessa. Kodin ja koulun yhteistyöstä löydät tietoa myös koulun kotisivulla sille varatusta osiosta. Meille voit lähettää ideoita ja kysymyksiä myös sähköpostitse, osoite on haukiputaankoulunvy@gmail.com. Toivottavasti tapaamme syksyn ensimmäisessä kokouksessa!

Suosittelemme tutustumaan myös ilmaiseen koulukoulu-verkkokurssiin nykykoulusta. Lisätietoa