Toimintaa

Kevään kokousajat:

tiistai 16.3. klo 17, tiistai 20.4. klo 17, tiistai 25.5. klo 17

Erkkavanhempien tapaamiset :

Seuraava tapaaminen maaliskuun alkupuolella. Tarkempi ajankohta päivitetään myöhemmin.

Tulevien ekaluokkalaisten vanhemmat:

Mukava, että löysit sivullemme! Suosittelemme tutustumaan jo kevään aikana yhdistyksemme toimintaan tällä sivustolla sekä ottamaan seurantaan vanhempainyhdistyksen Facebook-sivun . Voit myös halutessasi liittyä jo nyt jäseneksi (kirjoita viestiin "eskarilainen"). Hallitus hyväksyy uusien ekaluokkalaisten huoltajat jäseniksi hakemusten perusteella syksyn ensimmäisessä kokouksessa. Kodin ja koulun yhteistyöstä löydät tietoa myös koulun kotisivulla sille varatusta osiosta. Meille voit lähettää ideoita ja kysymyksiä myös sähköpostitse, osoite on haukiputaankoulunvy@gmail.com. Toivottavasti tapaamme syksyn ensimmäisessä kokouksessa!