Toimintaa

Hyvää kesää kaikille! Tervetuloa mukaan toimintaan ensi syksynä!

Suojateiden turvaaminen ja koulun korva-kampanja 11.-13.8.

Seuraa ilmoittelua Facebookissa ja tule mukaan!

Vanhempainyhdistyksen tapaamiset

Seuraava tapaaminen ti 17.8. klo 17 - Tule mukaan suunnittelemaan lukuvuoden 2021-2022 toimintaa!

Sääntömääräinen vuosikokous ti 28.9. klo 18

Erkkavanhempien tapaamiset :

Mahdolliset kesäajan tapaamiset ilmoitetaan erikseen. Hyvää kesää!

Tulevien ekaluokkalaisten vanhemmat:

Mukava, että löysit sivullemme! Suosittelemme tutustumaan jo kevään aikana yhdistyksemme toimintaan tällä sivustolla sekä ottamaan seurantaan vanhempainyhdistyksen Facebook-sivun . Voit myös halutessasi liittyä jo nyt jäseneksi (kirjoita viestiin "eskarilainen"). Hallitus hyväksyy uusien ekaluokkalaisten huoltajat jäseniksi hakemusten perusteella syksyn ensimmäisessä kokouksessa. Kodin ja koulun yhteistyöstä löydät tietoa myös koulun kotisivulla sille varatusta osiosta. Meille voit lähettää ideoita ja kysymyksiä myös sähköpostitse, osoite on haukiputaankoulunvy@gmail.com. Toivottavasti tapaamme syksyn ensimmäisessä kokouksessa!

Suosittelemme tutustumaan myös ilmaiseen koulukoulu-verkkokurssiin nykykoulusta. Lisätietoa